Cirrus bewolking

Cirrus zijn wolken die op een hoogte van 6 tot 12 kilometer voorkomen. Ze bestaan volledig uit ijskristallen. Deze hoge wolken lijken heel langzaam te bewegen of zelfs stil te staan, maar door de grote hoogte geeft dat een vertekend beeld: in werkelijkheid gaan ze snel, soms ruim 100 km/uur. Weerkundigen noemen ze sluierwolken, die het licht van de zon nog doorlaten.

Deze wolken, die vaak te zien zijn als het mooi weer is, hebben een draderige structuur en kunnen zich ook rangschikken in kleinere of grotere plukken of smalle banden.
 

Nieuws

Werkvergunning

De  Werkvergunning wordt door de opdrachtgever geregeld en betaald.

Nieuwe opdracht in Zuid-Afrika! 
Vanaf heden is Cirrus International Recruitment ook op zoek naar klantenservice medewerkers voor een nieuwe opdracht in Kaapstad! Lijkt het jou leuk om voor 1 jaar in Kaapstad te vertoeven, neem dan contact met ons op via 015-2517570.

Nieuwe functies bij Cirrus International Recruitment!

Vind je Zuid-Afrika te ver? Voor een grote internationale organisatie in Praag zijn wij nu ook op zoek naar kandidaten voor ondersteunende functies op HR-gebied! 
Ontvang je graag meer informatie stuur dan jouw CV per e-mail naar info@cirrus-int.com of bel even naar 015-2517570. 

Maart 2008:
Ook dit jaar zijn er weer volop mogelijkheden om in Zuid-Afrika een wereldervaring op te doen! Solliciteer online of bel 015-2517570 of email info@cirrus-int.com.

Augustus 2006:
De contractduur is verlengd van 1 naar 3 jaar! Maar als je een jaar naar Zuid-Afrika wilt is dat ook mogelijk.

Maart 2006:
Voor geschikte kandidaten wordt een retourticket Nederland - Zuid-Afrika volledig betaald.

Februari 2006
Vanaf heden wordt de training in Zuid-Afrika (Johannesburg) gegeven.

Februari 2007:
Cirrus heeft weer nieuwe vacatures binnengekregen! Er zijn dus weer volop mogelijkheden om in Zuid-Afrika aan de slag te gaan. Heb je interesse, neem dan spoedig contact met ons op via info@cirrus-int.com of via 015 2517570.

November 2006:
Cirrus heeft nieuwe posities vacant en is derhalve op zoek naar diverse nieuwe kandidaten, die zo snel mogelijk in Zuid-Afrika aan de slag willen. Als je interesse hebt neem dan contact met ons op!

April 2006 
Cirrus International Recruitment organiseert op werkdagen informatie- en sollicitatiebijeenkomsten over werken en wonen in Zuid-Afrika. In deze bijeenkomsten komen allerlei belangrijke onderwerpen aan bod en kom je meer te weten over de inhoud van de functie, de arbeidsvoorwaarden, huisvesting en de benodigde verzekeringen.

Zoeken op deze website


Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Over Cirrus

Cirrus Staffing Services is sinds 1997 gespecialiseerd in het werven & selecteren, uitzenden en detacheren van professioneel contact center personeel.

Cirrus beschikt over een interessant netwerk van gerenommeerde organisaties uit diverse branches, zoals de financiële dienstverlening, telecom, reisbranche, etc. Wij bieden uitdagende functies zoals helpdesk- of klantenservice medewerker, alsmede administratief- en commercieel medewerker, zowel parttime als fulltime.

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
E-mail adres