Cirrus bewolking

Cirrus zijn wolken die op een hoogte van 6 tot 12 kilometer voorkomen. Ze bestaan volledig uit ijskristallen. Deze hoge wolken lijken heel langzaam te bewegen of zelfs stil te staan, maar door de grote hoogte geeft dat een vertekend beeld: in werkelijkheid gaan ze snel, soms ruim 100 km/uur. Weerkundigen noemen ze sluierwolken, die het licht van de zon nog doorlaten.

Deze wolken, die vaak te zien zijn als het mooi weer is, hebben een draderige structuur en kunnen zich ook rangschikken in kleinere of grotere plukken of smalle banden.
 

Werken in Tsjechië

Door de sterk groeiende economie van Tsjechië is het zeer gunstig voor internationale organisaties om hier een vestiging te openen. Aangezien Tsjechië op de grens ligt van West- en Oost-Europa, heeft het de voordelen van beide kanten. De kosten voor levensonderhoud zijn in Tsjechië nog steeds lager dan in Nederland, maar je leeft er ook volgens de gemakken van hier, bijvoorbeeld uitstekend openbaar vervoer.

De reden waarom bedrijven op het outsourcen van afdelingen overgaan is voornamelijk uit kostenbesparende overwegingen, maar willen dit wel met behoudt van de kwaliteit. In Praag vind je onder andere outsourcingsprojecten op het gebied van Finance, Customer Care en Human Resources.

De functies die momenteel openstaan in Praag zijn algemeen ondersteunende functies op de eerder genoemde gebieden. Dit kan zowel op telefonisch als administratief gebied zijn en voor diverse opdrachtgevers.

Cirrus zoekt avontuurlijke kandidaten

Wat wij voor dit project naar op zoek zijn, zijn Nederlanders die in hun moedertaal Nederlandse bedrijven ondersteunen. Het gaat om een periode van minimaal 1 jaar, hierna mag je zelf bepalen hoe lang je wil blijven, er wordt namelijk een contract voor onbepaalde tijd afgegeven! Door middel van het ‘learning by doing’ principe zul je alle werkzaamheden snel onder de knie krijgen. En dit kan in Praag, dé stad waarin historie, cultuur, romantiek en een uitbundig nachtleven samenkomen!

Op dit moment kun je aan de slag als:

  • HR-medewerker
  • Customer Service Medewerker

 

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over een van de vacatures en je aanmelden, bekijk dan de vacatures en schrijf je direct online in!

Hoe verder?

Via de website kun je je aanmelden voor de vacatures. Zodra we jouw gegevens hebben ontvangen, sturen we je per e-mail informatie toe over wonen en werken in Tsjechië. Vervolgens kun je je opgeven voor een informatie- en sollicitatiegesprek. Deze gesprekken worden dagelijks gepland op ons kantoor in Delft.

Zoeken op deze website


Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Over Cirrus

Cirrus Staffing Services is sinds 1997 gespecialiseerd in het werven & selecteren, uitzenden en detacheren van professioneel contact center personeel.

Cirrus beschikt over een interessant netwerk van gerenommeerde organisaties uit diverse branches, zoals de financiële dienstverlening, telecom, reisbranche, etc. Wij bieden uitdagende functies zoals helpdesk- of klantenservice medewerker, alsmede administratief- en commercieel medewerker, zowel parttime als fulltime.

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
E-mail adres