Cirrus bewolking

Cirrus zijn wolken die op een hoogte van 6 tot 12 kilometer voorkomen. Ze bestaan volledig uit ijskristallen. Deze hoge wolken lijken heel langzaam te bewegen of zelfs stil te staan, maar door de grote hoogte geeft dat een vertekend beeld: in werkelijkheid gaan ze snel, soms ruim 100 km/uur. Weerkundigen noemen ze sluierwolken, die het licht van de zon nog doorlaten.

Deze wolken, die vaak te zien zijn als het mooi weer is, hebben een draderige structuur en kunnen zich ook rangschikken in kleinere of grotere plukken of smalle banden.
 

Werken in Zuid-Afrika

Inleiding

Simonsberg

Zuid-Afrika heeft een sterk groeiende economie en wordt door veel bedrijven steeds meer gezien als strategische lokatie om Customer Support activiteiten onder te brengen. Hiertoe behoren grote internationale bedrijven, zoals bijvoorbeeld HP, Kodak en Procter & Gamble. Zoals al jaren bijvoorbeeld in Ierland gebeurt, brengen steeds meer ondernemingen (delen) van hun Nederlandstalige klantenservice of helpdesk in Zuid-Afrika onder. Enerzijds omdat het goedkoper is, anderzijds omdat de kwaliteit minstens zo goed, zo niet beter is.

Het is de bedoeling dat ook de Nederlandse supportwerkzaamheden op termijn voor het grootste deel door Zuid-Afrikanen worden uitgevoerd. In dit kader vinden er diverse opleidingsinitiatieven plaats, om lokale Zuid-Afrikanen de Nederlandse taal te leren. Daar gaat echter nog enige tijd overheen. Tot die tijd zijn er diverse Nederlanders nodig om de Nederlandse support te verzorgen.

Cirrus zoekt serieuze avonturiers

In dit kader is Cirrus op zoek naar Nederlanders die in hun moedertaal Nederlanders te woord staan. In eerste instantie gaat het om een periode van 1 tot 3 jaar. Na een gedegen training ga je op een van de projecten bij onze opdrachtgevers aan de slag als Customer Service Centre Agent.
Mooier kan het eigenlijk niet: wonen in een van de prachtigste landen ter wereld en tegelijkertijd doe je relevante buitenlandse werkervaring op!

Je kunt op dit moment in Zuid-Afrika aan de slag als:

  • Customer Service Centre Desktop Agent (IT Helpdesk Medewerker)
  • Customer Service Centre Agent (geen zware IT kennis vereist)
  • Customer Service Professional (Kaapstad)

 

Geinteresseerd?

Wil je meer weten over een van de vacatures en je aanmelden, bekijk dan de vacatures en schrijf je direct online in!

Hoe verder?

Via de website kun je je aanmelden voor een van de vacatures. Zodra we jouw gegevens hebben ontvangen, sturen we je per e-mail uitgebreide informatie toe over wonen en werken in Zuid-Afrika. Vervolgens kun je je opgeven voor een van de informatie- en sollicitatiebijeenkomsten. Deze bijeenkomsten worden dagelijks gehouden op ons kantoor in Delft.

Zoeken op deze website


Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Over Cirrus

Cirrus Staffing Services is sinds 1997 gespecialiseerd in het werven & selecteren, uitzenden en detacheren van professioneel contact center personeel.

Cirrus beschikt over een interessant netwerk van gerenommeerde organisaties uit diverse branches, zoals de financiële dienstverlening, telecom, reisbranche, etc. Wij bieden uitdagende functies zoals helpdesk- of klantenservice medewerker, alsmede administratief- en commercieel medewerker, zowel parttime als fulltime.

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
E-mail adres